Iedereen kan websites bouwen

Zoek op internet en je vindt honderden bedrijven die u een website kunnen leveren of vraag eens rond binnen uw familie of vriendenkring. Een keuze maken kan dan lastig zijn. Denk dan toch nog eens eerst na over de volgende vraag:

Waarom wilt of bent u online?


U gaat niet zomaar online. U heeft namelijk een doel.

5 doelen om online te gaan:

  • u wilt gevonden worden (zeg maar “telefoonboek 2.0”)
  • u wilt u zelf presenteren / promoten (eenrichtingsverkeer)
  • u wilt communiceren met uw doelgroep (tweerichtingsverkeer)
  • u wilt een dienst of product aanbieden aan uw doelgroep
  • een mix van bovenstaande redenen

Brandingson levert websites die u helpen uw doelen te bereiken

Bij Brandingson ligt de focus op uw doelen. Dit resulteert in een website die voldoet aan de volgende 10 kenmerken:

Uw website voor altijd bij de tijd

Brandingson ziet u als partner. Niet alleen nu, maar ook in de verre toekomst. Zodoende zorgt Brandingson ervoor dat uw website vandaag, maar ook over 5 jaar nog steeds actueel is. Op basis van trends in de markt wordt jaarlijks uw website gecontroleerd. Trends die echt toegevoegde waarde voor u bieden worden door middel van een voorstel inclusief een inschatting van de kosten aan u voorgelegd. Aan u de keuze. Brandingson laat u niet los.

Een website met bewezen functionaliteiten

Om uw doelen te bereiken kunt u gebruik maken van verschillende middelen, ook wel functionaliteiten genoemd. Een foto album is een voorbeeld van een functionaliteit die een fotograaf ondersteunt bij het presenteren van zijn werk. Afhankelijk van uw persoonlijke doelen heeft u behoefte aan meer of minder functionaliteiten. Brandingson levert websites met betrouwbare en begrijpelijke functionaliteiten die u helpen om uw doel te bereiken.

Begrijpelijke en heldere werking

Een website moet voor u, maar ook zeker voor uw bezoekers begrijpelijk en helder zijn. Bezoekers wegen namelijk in enkele seconden (!) af of uw website interessant genoeg is om verder te lezen. Brandingson levert websites met een duidelijk en vooral herkenbare opbouw die aansluit bij de verwachting van de bezoeker. Voor u als eigenaar van de website is er een duidelijk controle paneel waarmee u eenvoudig uw website kan beheren.

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Brandingson streeft er naar om u volledig van dienst te zijn. Hoe we dit doen? Per klantgroep inventariseren we de wensen en stellen een pakket samen. Door een aantal werkzaamheden slim te standaardiseren en inzet van een self service portaal kan de prijs laag worden gehouden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Geoptimaliseerd voor google

Het lanceren van een professionele website is niet meer voldoende. Een website moet ook gevonden worden. Aangezien de meerderheid van de mensen zoeken via Google zorgt Brandingson dat u aangemeld en gevonden wordt op de juiste woorden. Hiervoor optimaliseren wij onder andere de structuur van de website, koppelen we social media bronnen en zorgen we dat de website snel wordt getoond.

Geoptimaliseerd voor pc’s, smartphones en tablet

Brandingson levert een website die zich automatisch aanpast aan het apparaat van de bezoeker. De opbouw en formaat van de website past zich automatisch aan. Hierdoor kan een bezoeker met bijvoorbeeld een klein formaat tablet of smartphone ook op een prettige manier uw website lezen.

Koppeling met social media

Bent u actief op social media (onder andere facebook, twitter, google+) of u heeft voornemen omdat te gaan doen? Dan is het aan te raden om een koppeling te maken met uw website. Enerzijds om meer bezoekers te krijgen op uw website, maar ook heeft het een positieve invloed op uw positie in zoekmachines. Brandingson verzorgt deze koppeling en helpt u ook om een eenduidige, professionele uitstraling te creëren zodat deze aansluit bij uw website.

Altijd toegang en 100% controle

Brandingson levert een website waar u zelf 100% controle over heeft. Met een begrijpelijk en helder beheersysteem past u de website zelf aan. Heeft u toch vragen? Brandingson heeft een uitgebreid aanbod aan instructie video’s die u helpen uw doelen te bereiken. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen.

Website en domein zijn en blijven uw eigendom

Brandingson levert een website waar u zelf eigenaar van bent. Dat geldt ook voor het domein naam. Ook na beëindiging van de samenwerking blijft dat zo. U krijg dan van ons een backup aangeleverd die u vervolgens kan aanbieden aan uw nieuwe contractpartij.

Veilig en techniek op orde

De techniek achter de website is de zorg van Brandingson. Registratie van een domeinnaam, hosting, hoeveel ruimte uitgedrukt in megabytes, aantal databases etc. zijn allemaal zaken waar u niet over na hoeft te denken. Brandingson heeft het al voor u geregeld.