story_image_1Een nieuwe website, strak ontwerp en helemaal naar uw zin. Enthousiast laat u de website aan familie en vrienden zien. Iedereen reageert enthousiast. Tevreden concludeert u dat alles volgens plan is verlopen. Het bedrijf wat de website geleverd heeft had een prachtig ontwerp gemaakt en leverde vervolgens heel snel op, maar hoe hoe zit het ook alweer met ondersteuning en onderhoud?

story_image_2U realiseert zich dat hier geen duidelijke afspraken over zijn gemaakt. Er zal toch niet voor elke aanpassing betaald moeten worden vraagt u zich hardop af? Eerst maar eens bellen/mailen met het bedrijf wat de site heeft geleverd. Gelukkig, je kunt aanpassingen zelf doorvoeren. U gaat aan de slag. Al snel blijkt dat het toch wel iets lastiger gaat dan aanvankelijk gedacht. U neemt zich voor om hier serieus mee aan de slag te gaan, maar nu nog even niet.

story_image_3De tijd verstrijkt ondanks een aantal pogingen lukt het u maar niet om de website zodanig aan te passen dat u er tevreden over bent. Uw website verouderd en het enthousiasme wat u aanvankelijk had zakt langzaam weg. U vraagt zich vertwijfeld af waar het toch is mis gegaan.

 

Herkent u bovenstaand verhaal? Dat is niet zo vreemd want onderhoud en ondersteuning krijgen onterecht te weinig aandacht tijdens het realisatieproces. Brandingson beseft dat het beheer van een website voor u complex kan zijn, daarom leveren wij niet alleen een website, maar ook de volgende vormen van onderhoud en service:

Korte begrijpelijke (youtube) video instructies

Ondersteuning via email: mail ons uw vragen

Ondersteuning via telefoon op afspraak

Brandingson monitort of uw site nog online is, echter kunt u ook ons storingsnummer bellen.

Doorlopend technisch onderhoud aan uw site; hierbij moet u denken aan:

backups van de software

testen en doorvoeren van software updates